31 mars tisdag




Sitter i datasalen nu i skolan och har lite trist för mig själv. men ska cykla hem nu snart..
aja ville mest bara säg att jag åker ju på torsdag till thailand :) SKA BLI SÅ SKÖNT!
verkligen en efterlängtad semster med familjen samt lisa, fredrik, lena & sven.
ska skriva mycket här på bloggen om mina dagar där när jag kommer hem igen.

Take care sötnosar.. p.s saknar min älskling (a)

















NYHET!




HEY THERE
, var ett jäkla bra tag sen jag bloggade.. men nu ska det bli av! har bestämmt mig för att blogga och skriva om mina dagar nere i thailand från 2/4 - 17/4 .. tänker skriva om alla minnen, upplevelser och roliga utflykter samt badande och solande på koh samui. självklart ska jag lägga upp allt jag shoppat också ;D. haha hoppas ni kmr läsa det i vart fall.

Take care







10/3 Tisdag




vill ha dessa skorna från:



HM



Tisdag. sitter i skolan för tillfället i datasalen. skulle haf tlektion (idrott) men glömde idrottskläder otur nog :( och efter skolan ska jag käka, ha husmöte x), och kolla vollybol lturnering mellan munka & plönninge halv 6 :D funny bunny. hoppas munka vinner! hejjar på er ofcourse..

sen ikv skulel vi bastat men kollar andra avenyn istället sen ska jag ta mej fan SOVA. gick upp kl:05.15 idag för att åka till skolan. och på bussen dit träffade jag lille bergstrand. alltid kul att råkas vid robin.. även fast det var typ kokvarmt i bussen att vi höll på att döö! Ha det bara lla där hemma. saknar er! hejs vejs




7/3-09 förfest & kåren i H-stad




FY FAN VILKEN ROLIG KVÄLL....
såhär kul har jag inte haft på länge nu! först blev det förfest hemma hos sanna tillsammans med: Sanna då, Lisa, Fanny, Julia, Lena, Elin, Mia, Jag, Ponna (pontus), Daniel, Paol, Joakim, Woodie, Anton, Calle. Hur jävla trevligt folk som helst. sen drog vi vidare med 10 bussen till kåren.. där blev det mycket dans och många heta killar. halmstad folk ofcourse! alltid heta! och inne på kåren träffade jag underbara johan, michelle, madde, matilda, moa och alice :)

kvällen var så jävla lyckad. det bästa jag varit med om på mycket länge. så roligt, hoppas bara jag får chansen och träffa er alla igen som var med på förfesten.. ni va super! <3 tack till alla.









RSS 2.0